fredag 16 december 2016

Inte länge kvar

Tjena!

Nu är det inte länge kvar till staten ser till att jag får rena strumpor. 18 dagar faktiskt. Ja, eller 17 om man ska vara riktigt petnoga, eftersom det redan tekniskt sätt är fredag. Och här ligger jag i sängen med en förkylning och inte ett kilo mindre än när jag började träna. Nu är det bara att inse att det är såhär jag ser ut, och att jag måste ge allt, fast jag ser ut som en potatis.

Bitter är jag inte alls, det är jag sen en dag före jag ska in när jag märker att jag glömt precis allt det finns att glömma och ligger i feber... DÅ blir jag bitter.

Nej nu är jag bara besviken, jag skulle ha kunna göra så mycket bättre, ätit så mycket hälsosammare och tränat lite mer. Det fanns en plan, men sen kom livet i vägen.
Nåja sånt händer, och det är ju bra att hålla i bakhuvudet att det inte alltid går som planerat, och då måste man bara vara färdig att ställa upp, hur det än går.

Jag har också startat en ny blogg. Inte för att jag kommer att överge min kära Gunhild, utan för att jag vill att det ska finnas en plats dit jag kan skriva om allt som händer i milin, så att det finns en plats att gå tillbaka till när jag vill, men som inte kommer att blandas med alla andra tokigheter som händer på den här bloggen. Ja just det, den andra bloggen heter En brud i milin. ... kanske är det lame? Ja då får du kommentera om du tycker det så ändrar jag väl det då, men annars så är det där man kan läsa om hur det går, sen när det börjar gå.

Hur som helst så ska jag och min snuva sätta huvudet på dynan och försöka sova bort det värsta medan min sambo spelar TV-spel. De har ingenting med varandra att göra, men jag tänkte informera ifall någon av er undrade vad han håller på med då när jag sitter och skriver om livet.

Här är en rolig bild


Ha det bra!

-IMF

1 kommentar:

  1. Skall följa en brud i milin..spännande och lycka till! :)

    SvaraRadera