torsdag 29 december 2016

Inlägget om julen

Julen den kom och julen den gick

Men det var en skön jul, sitta med familjen och dricka glögg, se på regnet utanför och känna doften av julmat. Kanske det var det att jag inte har länge civiltid kvar, men det kändes skönt att släppa allt för en stund och bara vara "hemma". Julklapparna blir ju visserligen mer praktiska år efter år, som t.ex. klockan jag fick. Jag hade valt ut den själv i butiken, och enda orsaken varför jag valde den var att den är vattentät och den håller smällar, för under det kommande året behöver jag inte ha en klocka som skriker "se på mig, jag är modemedveten och snygg", utan jag får se ut som vilken junt som helst. Årets överraskning var att min lillebror på 18 år hade för en gångs skull gått in i en butik och själv valt en poncho åt mig, helt otroligt.

Men iår var det nog de julklapparna jag gav bort som var de mest intressanta för mig. Det kändes som om jag iår satsade lite extra mycket på den punkten. Och det gjorde mig glad att se lyckan i deras ögon när de öppnade presenterna.


Idag träffade jag min familj sista gången före inryckning... det var pasta och film, så en ganska skön dag. Imorgon ska jag träffa lite f.d. teaterelever, har inte sett dem på flera månader. Sen är det redan nyår och efter det gäller det att packa väskan och ge sig av, spännande tider.
Ha en skön fortsättning!

-IMF

p.s. bara 4 dagar kvar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar