torsdag 24 november 2016

Kanske jag inte är så dålig

Efter föreställning nr.6, då vi endast spelat för slutsåld publik, kan man ju påstå att vi är ganska bra. Komedin om småstadslivet är den pjäsen alla vill se. Och det förvånar inte mig, vi har ett bra gäng med talangfulla typer som gör sitt bästa gång efter gång. Och när vi bugar en sista gång framför dessa många många människor, kväll efter kväll, så inser jag hur lyckligt lottad jag är över att få jobba med så många häftiga personligheter.

Men kanske jag själv inte är så dum heller? Man borde ju aldrig medge att man är bra, det får en att verka som en egoist av något slag, men kanske jag den här gången måste medge att jag faktiskt gör riktigt bra ifrån mig. Till och med Västis skrev ju så.

Men nu ska vi inte överdriva. Det är fem gånger kvar, och vad som helst kan hända. Dessutom är en skrikande politiker kanske inte i allas smak, vem vet.

Men tack publiken, tack så hjärtligt mycket. Utan er skulle det inte gå, utan er skulle vi bara vara en bunt människor i olika åldrar som pratar med sig själva och använder allt för mycket smink. Tack.

Foto. Chris Senn
Ha det bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar