fredag 4 november 2016

Här kommer den nya tiden.

Det har varit några otroligt tunga veckor. Och i övermorgon är det premiär. Usch vad tiden går snabbt.
En dag sitter du hemma och undrar vad du ska göra för att få tiden att gå och en annan dag sitter du på samma ställe, men hoppas att tiden skall stanna.

Under de senaste veckorna har jag skrattat, gråtit, svettats men ändå inte länkat lika mycket som jag skulle ha velat. Övningarna på teatern blev mitt i allt fler och längre, och mitt manus gick bokstavligen sönder blad efter blad. Nu tror jag att jag inte behöver det mer. Kanske.
Men fast jag nästan endast får bra kritik hela tiden så känns det som om jag skulle underprestera. Är det bara jag som överdriver, eller kanske det inte väntas lika mycket av mig som jag inbillar mig. Det är tungt att spela teater ibland, sätter sig in i en roll och försöker dra framåt, och nåja, senast på söndagen får jag veta om jag faktiskt presterar så bra som det sägs åt mig, eller om det blir en flopp och alla i publiken tystnar. Åtminstone när man spelar komedi så är min största skräck att ingen kommer att skratta, antagligen kommer de att göra det, men tänk om...

Snön har faktiskt inte frustrerat mig så mycket som jag trodde att det skulle. Det är egentligen bara skönt när dagarna känns lite ljusare, och uppfriskande när kinderna är lite kalla när man gått hem från ett långt genrep.

Här kommer den nya tiden, för efter i övermorgon kan jag börja fokusera på allt annat igen, jag kommer att ha tid att springa före eller efter att jag varit på jobb, jag kommer att kunna tänka på något annat än min monolog och jag kommer att hinna spendera mer tid med min sambo och min familj. Men sist och slutligen är det ju teatern man lever för, både när det är lätt, men också när det är tungt.

Vill du läsa mer om vår fantastiska pjäs? Då ska du klicka här! och läsa vår blogg, och så finns det en Västisartikel här! Och så kan du naturligtvis köpa din biljett här!Ha det bra!

-IMF

P.S! glömde nästan bort!! Vår trailer hittar ni definitivt här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar