måndag 19 september 2016

Höst

Jag tror att man äntligen vågar säga att det är höst.

Det blir kallt, jag har börjat använda strumpor och har redan plockat fram några yllestrumpor. Den bästa vännen är filten och det ekologiska teet jag köpte i Stockholm. Min outfit består av jeans och en tröja och hatten som täcker det smutsiga håret. När jag kommer på jobb så undrar jag ifall jag borde hålla rocken på, eller om jag senare kommer att ändra det.

Samtidigt är det varmt. Solen lyser in igenom vardagsrumsfönstret och bländar dig och får dig att svettas. Du måste ta tröjan av dig när du kommer int för att inte kvävas och byta ut jeansen mot tunnare byxor.

Men det absolut värsta med den här hösten, är att jag dagligen blir påmind om att jag inte går i någon skola. Jag ser bilder på mina förra klasskamrater på studerandefester, butikerna är fyllda av pennor och papper och tillbehör som jag inte behöver och dagarna blir så otroligt långa när man inte har ett ställa att vara på. Visst jobbar jag, på två jobb dessutom, men ingendera av jobban håller mig sysselsatt från 9-15 alla vardagar.

Idag t.ex. det är måndag, klockan är lite över tre och jag har inte så mycket och göra. Har redan varit på jobbet, har varit till mataffären och har varit på länk. Middag behöver jag inte göra på några timmar, men inte kommer det något intressant på tvn heller.
Kanske man borde börja läsa något skolämne på nytt hemma för sig själv? Som om man skulle ha läxor, så man skulle hålla sig sysselsatt på eftermiddagarna? Eller kanske men borde komma på en hobby, fast jag visserligen har en redan, en pjäs med premiär den 6.11, men något man kunde göra hemma som t.ex. måla eller läsa eller blanda cocktails?

Om ni inte hör av mig på några veckor så har jag fått alkoholförgiftning av min nya hobby, eller insett att jag kastat bort den lediga tiden jag behövde ett halvår sedanHa det bra!

-IMF


Just det! Bara 105 dagar kvar nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar