fredag 12 augusti 2016

Vuxen.

Hej!
Det är ganska länge jag redan hållit på med den här bloggen, men tänkte i alla fall ge en liten presentation, en uppdaterad presentation.

Jag är Ida, 20 år gammal och har flyttat ihop med min pojkvän i April. Jag blev student 2015 från Karis-Billnäs gymnasium och gick förra året vid Västra Nylands folkhögskola på Teaterlinjen. Min stora dröm är Teater, inte bara att spela utan att göra teater, men jag kom varken in på Teaterhögskolan eller Kulturproducent vid Arcada. Jag har alltså ingen studieplats för hösten 2016.
Jag fick också glasögon några veckor sen, inte läsglasögon som jag haft i nu ett år, utan glasögon som hjälper mig att se bättre, hela tiden. Jag färgade mitt hår mörkblått med en trädgårdsslang efter sista föreställningen av The Sound of Music och efter det åkte jag till en festival i Helsingfors och efter det till Stockholm.

Det är dock första gången i mitt liv som jag inte är inskriven i någon skola, första gången jag endast har jobb en tid framöver. Jag har nämligen fått jobb som kanslist, jag har fått ansvar och förtroende och jag känner mig självsäker. Man behöver inte alltid ha en studieplats som alla andra, ibland lönar det sig att köra sitt eget race. Jag, jag tänket jobba här på kontoret till årsskiftet och tänket efter det dra in i militären. Det har jag vetat länge redan, och det är någonting jag definitivt kommer att göra till slut, vare sig det är hemskt eller ej.
Jag har ingen utbildning, men just nu känns det som om det inte spelar så stor rll, jag klarar mig ändå.

Livet är bra just nu-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar