fredag 1 juli 2016

Hålet som blir större och större

Livet är underbart.
Man drömmer sig bort, älskar, äter och njuter. Varje dag är ett nytt äventyr. Du träffar nya människor och får nya utmaningar. Du lyssnar på din favoritmusik och sjunger med, skrattar och vakar i sommarnattens friska vind.
Men vad händer när du inte längre kommer ihåg orden till den välbekanta sången? Vad händer när skrattet bara försvinner in i den mörka natten och du inte längre är omringad av vänner och drömmar?

Jag hade som liten en dröm att jag skulle bli författare. Jag gillade att skriva och berätta historier, men märkte snart att jag ville vara mer visuell, inte sitta och skriva, utan visa historierna jag ville berätta, vara historierna. Jag ville bli skådespelare, och det har jag velat bli ända tills maj i år då jag började tveka. Tveka att jag inte är tillräckligt bra, att jag inte duger till någonting alls och att jag borde börja ge upp. Jag har hållit på med amatörteater i nästan 8 år och vet inte riktigt hur jag ska fortsätta, vad jag vill göra. Några år sen kom jag dock på tanken att man kan göra teater utan att stå på scen också. Man kan regissera, göra scenografi och så mycket mer, och det som verkade mest mig var att producera. Och tills idag så trodde jag att det var yrket för mig. Nu har jag ingen till plan, ingenting. Min framtid är mörkade än mitt vardagsrums bord som jag dessutom måste bygga om för att jag byggde det fel första gången. Mitt liv är ett hål som blir större och större för varje mål jag sätter upp.-IMF

P.s. Någon som vill till hösten anställa en social student som fortfarande försöker hållas positiv och aktiv?

3 kommentarer:

  1. Det är bara att börja laga datorspel.

    SvaraRadera
  2. Voi gulle älskade vän! Ljuset kommer att komma tillbaka! Håll ut och kämpa vidare unga härliga människa! H. Den irriterade göken som sitter i samma rum som du under arbetsdagen och som tror att hon vet allt för att hon är 25 och kom först nu in på en skola.

    SvaraRadera