fredag 13 maj 2016

Ont i kroppen och hål i drömmarna.

Det värker nästan överallt.
Det är som om jag fått nån slags muskelvärksinflammation då hela min kropp är helt stel och sönder.

Undrade faktiskt för mig själv varifrån detta kommer, men sen kom jag ihåg gårdagen, intredesproven till Teaterhögskolan...

Inte för att det var så otroligt fysiskt ansträngande, men det var säkert nån slagt omedvetet spännande jag höll på med under proven. I alla fall känns det som om jag varit på en ordentlig träning, fast jag egentligen bara ålade mig längs golv och skrek på människor jag inte hade träffat förr medan en massa människor satt och tittade på och gjorde anteckningar. Inte för att jag hade förväntat mig något annat.

Trevliga var människorna jag skrek på, och dom skrek nog också på mig. Och trevliga var juryn också, både när vi var en grupp och när vi var enskilda. Det värsta var kanske det att jag inte var så farligt nervös, och när jag var färdig så hade jag mer bortom till Karis till en modeshow än till att ens tänka på vad som just hände. Men nu när det är över så har jag en så otroligt stark känsla av att jag inte var tillräckligt intressant, att jag kanske borde synas mer, inte försöka passa in.

Livet är svårt, liksom att komma in på Teaterhögskolan, och jag tänker inte ge upp och bli deppig fast jag vet att mitt namn inte kommer att stå på den där dörren imorgon kl.12.

Ett prov avklarat, ett prov kvar.

#artistisk-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar