torsdag 26 maj 2016

Den här veckan i ett nötskal.

Känslan när man sitter och läser till inträdesprov och vänder sig för att ta en sip av sitt kaffe och märker att det har kallnat, men du vill inte värma det i mikron för att du redan gjort det en gång, så dubier ihop och dricker kallt kaffe istället. Men när du fäster blicken tillbaka till skärmen så har du redan hunnit glömma var du blev och hela texten känns så obekant att du måste börja från början...

Eller känslan då man är påväg till inträdesprovet och ser blint på sin GPS och ÄNDÅ tar fel fil... TVÅ gånger...

Eller idag när jag var påväg hem från inträdesprovets andra del och mobilen dog just när jag startade, så tog jag förstås först fel fin och märkte sedan att jag var på en motorväg påväg mot Lahtis...

Jag är både en slarvig och klumpig person som inte alltid tänker efter, och så har jag ett lokalsinne från under trappan som ni märker... MEN!

Jag lyckades pränt i mig texten ändå såpas bra att jag kom vidare till nästa skede i inträdesprovet. Fastän kaffet var kallt. Och när jag skulle föra koppen till disken så märkte jag att det fanns lite kvar i pannan, så jag fick en varm kopp i alla fall.

Jag hade, trots min morgontrötthet, startat 15 minuter tidigare än vad borde ha gjort, så fastän jag kört jättemycket fel så hann jag ändå i tid till inträdesprovet dag 1, och jag hittade utan problem dit dag 2.

Fast jag trodde att jag skulle hamna i Borgå tidigare idag så bonade jag en skylt där det stod "Ring III", så jag hittade hem från Vanda utan problem och utan GPS.

Skratta ni bara, men jag tappar bort mig ofta... och jag skrattar med er.

Puss

-IMF


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar