fredag 8 januari 2016

Nytt år, gamla jag

Just det, jag är fortfarande jag och jag tänker inte förnyas, vad jag vet.
Orkar inte ens tänka tanken på att bli en bättre version av mig när jag en gång är ganska nöjd med den nuvarande versionen. Alltid kan man vara mer hälsosam och satsa mer på sig själv, men jag har inte tid med sånt just nu.

Det nya året för med sig en massa saker, premiärer, projekt och annat dylikt. jag är ganska nöjd med det.

Nästa premiär är imorgon, i Tenala, och för att vara ärlig tror jag att det kommer att gå riktigt bra. Vi har en bra pjäs och ett bra gäng, vad mer kan man önska sig?

Sen nästa vecka åker vår klass på turné med "Bland Prinsessor och Dammtroll" och samtidigt ska vi börja läsa och planera Sju Bröder som är vår slutproduktion som har premiär 1.4. Och däremellan ska vi ha lite Scenografikurs och andra projekt.

Så det blir en vår full av allt möjligt, man ska hinna jobba, öva, planera, bygga och festa på kvällarna. De som säger att vi som går på folkhögskola inte får kalla oss riktiga studeranden kan gå och titta i brunnen, för vi är inte bara och studerar, vi får prova på att jobba med det yrke vi vill studera oss till, och i skillnad från andra studerande så måste vi fortsätta jobba efter att vi varit på fest (Här har vi inte tid för någå Sillis här inte)

Kort sagt är jag nöjd med min skola, och allt är precis som jag väntade mig om inte bättre, och det bästa av allt är att jag får göra det jag vill och det jag tycker om. Utmaningar åt folket, jag är redo :)


Pia 17 år från Drumsö


Ha det bäst

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar