tisdag 12 januari 2016

En föreställning och lite yoga

Godkväll kära två och en halv!

Idag hade vi, liksom igår, en barnföreställning i en lågstadieskola med klassen. Vi spelade alltså "Bland Prinsessor och Dammtroll" som vi skrev till Kulturkontakt Nord på hösten och nu turnerar vi kring i västra Nyland.

Idag var det Sjundeå Svenska Skolas tur, och det är alltså den lågstadieskolan där jag gick! Helt superawesome! Jag var förstås glad över att få uppträda i min gamla skola tillsammans med min nya skola och min underbara klass, och nu kan vi alla säga att vi hade en lyckad föreställning för 180 barn. Igår när vi var i Bromarv spelade vi också för hela skolan, men de var bara 24... Inte för det, de var också en bra publik, och en glad publik är en glad teaterlinje :)

Efter föreställningen kom vi tillbaka till skolan, åt lunch och fortsatte på läsningen till Sju Bröder som vi påbörjade igår. Idag var också konstlinjen tillsammans med Scenografen Carmela och tala med oss om kommande scenografi och idéer, och när man börjar planera och lyssna på andras idéer eller liksom bolla med dem så fattar man allvaret i det hela, vi kommer att göra en pjäs, en riktig pjäs. Wow. Blir så glad och förväntansfull när jag tänker på det, och jag vet redan nu att vi kommer att klara av det bara vi gör det tillsammans.

Efter läsningen kom jag till mitt rum och yogade lite. Nej, jag brukar inte yoga, men idag gjorde jag det. Hade egentligen lust att fara på en liten länk, men när jag tittade ut fattade jag att jag skulle förvandlas till en yeti före jag kommit tillbaka till internatet så jag lät bli, så istället yogade jag alltså i 40 minuter, gick på middag och kom tillbaka till rummet och gjorde lite magmuskler. Idag var bara en sån dag jag hade lust att lite svettas :)


Just drack jag en underbar blåbärs-smoothie, duschade med min underbara nya duschtvål som doftar havre och choklad, och nu tänker jag börja läsa på boken jag fick i julklapp av J.Ha en bra kväll!

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar