tisdag 25 november 2014

Slutspurten...

Det var en gång en tjej.
Ja hon var en relativt vanlig tjej, visste inte riktigt vad hon ville med livet, men hon visste att det måste bli nånting bra. Hennes familj trodde på henne, att hon skulle bli smart och en dag bli framgångsrik. Det skulle visserligen ta en stund, men hon skulle nog komma i mål en dag.

Sen en fruktansvärd dag hittade hon något som man inte riktigt blir framgångsrik i, nånting man inte kunde tjäna så mycket pengar på och nånting som inte alla gånger blev bra, utan behövde tid och träning. Det här kallades teater. Det gjorde folk lyckliga, men det var något som gjorde tjejen mer än lycklig. Hon fylldes av dess låga, lät den ändra henne och till sist förstod alla att hon var så djupt att man knappast kunde se henne längre.

Nu försöker den här tjejen bli färdig med gymnasiet. Och det är nu hon förstår, när hon endast har en period kvar, att hon är utsliten och trött. Inte bara för teaterns skull, utan för att hon också har ett jobb och nånting vissa människor skulle kalla ett privatliv.

Skolan kan vara tung ibland, men om man tar sats så kanske man kommer fram? Tar man lite stöd av sina vänner, sin familj som hoppeligen inte har gett upp hoppet än och använder alla sina kunskaper till sin fördel, så kanske man klarar av det...I hopp om det bästa.

-IMF

1 kommentar: