måndag 11 augusti 2014

Tron på människan (#massabilder)

Deb här sommaren har varit magisk. 
Jag har fått uppgifter, utmaningar som jag i vissa fall har haft väldigt svårt att komma igenom. Det har varit hårt arbete, fest, svett, stress, korta nätter, kärlek, tårar och ibland mycket blod.  

Jag har överträffat mig själv, gått över trösklar, gränser och träffat nya sidor av mig själv. 
Men dessutom har jag träffat mycket nya, underbara, begåvade och kärleksfulla människor. Vissa från längre vägar och vissa har ploppat up bakom hörnet. 
Och så har gamla bekanta bevisat varför jag är så stolt över att känna dem. 

Men samtidigt har jag träffat på människor som jag skulle ha klarat mig utan. Människor som gjort mig besviken, arg och till och med ledsen. 

Men trots de tårar jag fällt för deras skull har jag ännu inte (peppar peppar) tappat tron för människan. Det finns hopp ännu, och det hoppet blir jag påmind om varje gång jag ser en människa i rullstol vara den raraste av alla, ett litet barn spela teater i feber, en ängel öppna munnen och fylla mitt hjärta med sång eller en människa hjälpa en annan utan att begära något i gengäld.

Jag vill tro. Och jag ska tro. Det finns ett hopp. 
Och ännu är det inte slut på en del av de gamla utmaningarna, men nu kommer det också nya. Och jag tackar och tar imot dom, för vad skulle jag annars göra? Jag vill älska livet. 

-IMF
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar