tisdag 22 oktober 2013

"Jag har inget att göra"

Den största lögnen jag berättar åt mig själv dagligen. Nej, jag har inte ett ända teaterprojekt på schemat för tillfället, men kalendern ser ändå ut att vara gravid...
Det känns faktiskt lite konstigt, att vara teaterfri... fast jag i praktiken ändå inte är det... Det blir Music Show i Karis den 14 november, och då ska man förstås försöka få en publik att skratta, men det känns inte som samma, det är ju innom skolan liksom :)
Men det är sant, inte ett ända projekt. Vad tråkigt. har inte haft en höst utan projekt sedan 2008, och då spelade jag inte ens teater... mysigt... Men vad ska jag nudå göra? Skolan? Men finns det faktiskt så mycket att göra då? Fyra tidningsartiklar på 1000-3000 ord är väll inte så mycket? Och en kemi-labbrapport är ju ingenting och en samhällslära uppgift där man skall berätta hur och vad jag själv skulle påverka något känns absolut ingenstans. Lite veckoslutsarbete är ju bara en lite grej, helt stressfri. Jag har ju absolut ingenting att göra, liksom alla andra gymnasiestuderande i hela världen. Absolut ingenting.
Fy vad dåligt det blev. Men man ska inte stressa. Man ska ta det lugnt. Man kommer ändå att sakna det här sen när man går vidare i livet. Sakna friheten, sakna vänner, lärare, ämnen och sakna det där att faktiskt få säga: Jag går i Gymnasium.
Vi är bra, vi är fria.
Man ska ta ut allt från situationen och inte ångra allt senare. Vi kommer aldrig igen att göra om detta. Det här är något unikt.
nej, inga teaterprojekt på en tid, men de kommer nog, kanske. Istället ska jag satsa på skolan, kanske lite på vänner, på att jobba och bli självständig och på att utveckla mig själv som person. Det finns alltid något man kan bli bättre på, alltid något man kan lära sig.Och så avslutar vi med ett skratt :)

Ha det gött!

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar