måndag 12 augusti 2013

Skolstart

Minns du när man första gången skulle till skolan? Man kände sig så stor och så färdig, för precis allt. Men det var nervöst och man var inte säker på hur allt skulle vara. År efter år kom man tillbaka med samma nervösa känsla, men få visste man redan, eftersom man varit där förut. 
När man började högstadiet så kom det tillbaka, det osäkra. Skulle nån inte tycka om mig? Skulle jag vara annorlunda? När jag började gymnasiet för ett år sedan hade jag lite andra tankar. Jag vill vara annorlunda, sticka ut. Och nu när jag skall tillbaka så vet jag att jag är. Det ända som nu bekymrar mig är om alla tröttnat på mig eller kommer det att bli ett till awesome år på KBG. 
Visst, jag har ju inte haft sommarlov, så jg är troligen helt utsliten före nånting ens hinner börja, hinner brinna ut före någon ens tänt på. Men hej, jag älskar att ha något att göra. Och jag är hellre i skolan hela dagarna än sitter hemma. Man behöver sällskap, socialt liv och arbete. Då behöver man inte tänka så mycket, när man inte är ensam. För tänker jag för mycket på onödigt så blir jag galen. 

Men av gammal vana så har också jag köpt nya pennor och häften. Och så måste jag köpa en ny tröja, eftersom man känner sig inte ny och fräsch om man inte har något nytt och fräscht i skåpet :)

Det som oroar mig mer än skolstarten är det som sker imorgon efter skolan.... Jag skall än en gång denna sommar gå och träffa på läkaren som tråttar saker i min mun, och det kan hända att Elsa har lite extra skrot i munnen de tre sista föreställningarna (som alltså är onsdag 14.8 kl.18, lördag 17.8 kl.18 och söndag 18.8 kl.15;))

 

Pusspuss! 😘

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar