torsdag 29 augusti 2013

Sätta figrar mellan dörren

Man ska väll alltid försöka ha ett finger med i spelet när det händer nåt. Nåndera ska man hjälpa till eller så ska man se till att alla andra gör de dom ska. men ibland så kan det ta ont om man sätter sina fingrar dit de inte ska vara och då ska man vara på sin vakt.
Nu har jag alltså inta stoppat mina fingrar i någons affärer utan jag har påriktigt slagit dörren på dem så att mitt långfinger har blåa fläckar... mysigt nog, men så händer det när man är klumpig.Och det finns väll egentligen inget sätt att bota klumpighet, eller? Man kan ju alltid träna sin balans, men kan man träna klumpighet? Och hur skulle det gå till? Äta mycket gröt och gurka och gå så försiktigt som möjligt? Kanske jag ska prova? :)
Imorgon ska jag göra nåt jag aldrig gjort förut, och för tillfället så skakar jag för att jag är så nervös... Jag ska skriva mitt flösta arbetskontrakt... Tänk om jag gör bort mig? Tänk om jag skämmer ut mig helt och hållet? Jag är ganska bra på det, och jag brukar alltid märka vad jag gjort först efter att jag gjort det... Måste skärpa mig och ta mig i kragen så jag inte gör det, för den här chansen vill jag inte bli av med. Man ska alltid ta ut allt man kan ta ur situationen och inte ångra i efterhand. jag vill inte komma hem och tänka "Fan jag borde ha gjort så här istället..." Man ska ta ut allt och få all erfarenhet som man kan få.
Och så skulle jag vilja färga håret, men kan inte bestämma mig... vilken färg ska jag använda? Och så bore jag klippa håter före... Mina toppar börjar se riktigt dåliga ut..... kanske man hinner laga sig fin före den stora resan? Nå, stora och stora, men Stockholm är alltid större än den lilla byn jag bor i.... När man riktigt tänker efter så borde byn i vissa fall raderas från kartan och i vissa fall så borde man göra mer reklam än vanligt. Men folk vill ite alltid förstå den här balansen. Kanske de nån dag lär sig?

to be nervös or not to be nervös?

Ha det gött!

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar