måndag 5 augusti 2013

Makkara.

Korv är egentligen ett ganska fult ord. 
Och det skiljer sig ganska mycket om du grillar på öppen eld mitt i skogen eller om man grillar i en värsta high-tech grill hemma på bakgården. Sällskapet förvandlar ju också stunden till en helt speciell. Om man grillar hemma med familjen kanske det bara är en måltid, och grillar man med vänner eller kollegor så är det troligen någon slags fest vi talar om. 
Visst luktar alla mina grejer illa idag eftersom vi grillade vid öppen eld, inte helt i skogen men nästan. Om det var fest? Nja, inte kanske riktigt fest, men man kan ju säga att vi firade att vi har spelat hälften av våra föreställningar, vi fyra alltså som var där. Men ibland är fet kul att fira bara något smått. Göra en vanlig kväll lite mysigare. Visst skulle det ha varit lite roligare med mer folk och mer av lite annat, men det var sist och slutligen helt kul. 
Nu när hälften är spelat ser jag mig själv i spegeln och suckar försiktig. Det finns jobbiga stunder och det finns underbara stunder. Man vill ju limma fast de goda stunderna på väggen och kasta de jobbiga åt sidan, men de kan man inte. Och då när det jobbiga stunderna kommer fram så vill man så lätt glömma de underbara och positiva och man tänker för mycket på det jobbiga. Jo visst ska man koncentrera sig på det aktuella, men inte får man glömma gårdagen för det. Visst, jag vet, väldigt filosofiskt igen, men ibland måste man. 
Ett par dagar ledigt skall göra susen. Har inte riktigt loma alls den här sommaren, så får njuta av de små stunderna i alla fall :)
Puss och kram till er alla! Nu skall tuffis-knubbisen och shoppa möbler :)

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar