fredag 19 juli 2013

Ta det lugnt, det hinner ännu skita sig...

Dagens genomdrag var otroligt otrolig. Vissa korkskallar kan vara helt kloka ibland, de också. 
Nästan oroväckande att det mitt i allt går såhär bra. Men ingen oro, allt hinner ännu skita på sig, och det riktigt ordentligt. 
Visst har jag fortfarande väldigt dåligt självförtroende, åtminstone när det gäller sjungande. Visst är det ju bara att klämma ljudet ut, men det kräver så mycket av mig eftersom det värsta som kan hända är ju att det inte blir bra, och det vill jag ju inte. 
Men nästan alla andra var ju bra. Saker börjar hitta sina platser och en del sånger vill klämma ut vatten ur dina ögon. 
Imorgon ska det sjungas lite till, så jag kommer att gömma mig under sängen och gråta, och på söndra ska det genrepas. Och då om nån jävel kommer sent, eller låter bli att komma så då ni... 
Men det hoppas vi att inte händer, eftersom allt är så underbart, eller hur? 
Kärlekslivet suger fortfarande, och jag tror att jag kommer att dö ensam hemma med en massa katter, och jag tycker verkligen inte om katter.... Men om allt annat är ok än kärleken så kan man väll ha ett helt ok liv? 
Det värsta med kärlek är det att man vet aldrig bär man får den tillbaka, och fast man skulle få den så är det inte tillräckligt stort, eller så är det annars bara något fel med dig. 
Man ska inte bli kär, det slutar dåligt. Och hur man än väntar så förblir man ändå ensam. Voivoivoi. #stackarslillaida
Men ibland saknar man den där som sätter handen på min panna och berättar att allt är ok, fast det inte skulle vara sant så skulle det hjälpa, och kanske min stress också skulle sjunka. 


Pusspuss! Det blir bra det här! 

-IMF

P.s. Har gått ner 5kg sen skolan sluta, tihi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar