onsdag 12 juni 2013

Media från ett till annat

Det är så skoj med teater. Åtminstone när det hela tiden ska tas bilder till reklam och annat (inte för att jag ännu heller har sett nån av dessa bilder i en tidning eller i webben) men stort sagt så är det nästan alltid nån med en kamera som har klämt sig i ett hörn. 
Idag ska jag intervjuas. Inte på grund av teatern, utan för att jag är en lat person som varken har ett jobb eller ett liv. Såna personer intresserar yle... Men lite roligt känns det att mitt i hela teater-kalabaliken så kommer dom och frågar hur det känns att vara sommar-arbetslös... "Jag övar på att göra ingenting så det inte kommer som en chock när jag blir äldre". Får man säga så? Eller borde man vara representativ och säga att man visst har sysselsättning fast man inget jobb har? I vilket fall som helst kommer min mamma att säga att jag ljuger, så i slutändan är det väll ingen skillnad. 
Men tänk, jag får vara mig själv i en intervju, och jag får berätta om det jag egentligen gör hela tiden: ingenting! Tänk vad patetiskt det måste vara, när man inte har nåt annat att skriva om än fattiga, lata studerande.... 
Min sommar blir nog inte alls som jag väntade mig.... Suck. 


Kommer att vara lat till det bittra slutet! Och slutet kommer troligen att komma när jag kör in i en vägg efter att jag fått körkortet.... Men ingen fara, det är först om ett år :)

-IMF 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar