tisdag 4 juni 2013

Mardröm

Fastän sommarlovet inte varat i så många dagar så är allt och känns som ett stort kaos och en enda mardröm. Ibland önskar jag att jag skulle vakna upp på söndagsmorgonen i ett dike nånstans i Karis, söndagen den andra, krapuladag, men då skulle jag veta att allt bara var en dröm. En dröm man kan skatta åt senare och som man lite kan rysa till av när man vaknar. 
Men det här är ingen dröm, det är sanning, och jag ligger här i min nybäddade säng och skriver och vet att det står tisdagen den 4 juni på min kalender. 
Det är lita svårt att förstå, men jag saknar faktiskt skolan redan. Inte för annat, men jag hatar att vara ensam, och ensam är det ända jag är när det är sommarlov, jullov eller någon annan sorts lov. Visst har jag min kontroversiella familj, men det ger precis ingen tröst bär man saknar sällskap. 
Teater har jag igen på lördag, så jag behöver känna mig riktigt ensam bara 5 dagar i veckan, och så har jag ju såklart min kära hund Nisse, eller Batman eller Bullen.... Vad man nu vill kalla honom. Han förstör precis allt, och han är väldigt jobbig, men han är sist och slutligen den enda som orkar och kan vara med mig. 
Just nu är allt bara så rådigt, men vem vet... Kanske jag ännu vaknar i det där diket :)-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar