fredag 14 juni 2013

Lego

Min syster sade till mig tidigare idag att hon hade tråkigt. Tv hade hon tittat på hela morgonen och dator hade hon också hunnit spela, så hon kommer och frågar mig om jag kan säga henne vad hon ska göra. Då säger jag att hon borde bygga nåt kul och att lego är typ det bästa materialet. Min syster (7 år) suckar, ser på mig och säger: "alltså lego är ju faktiskt barnsligt!" 
Jag är krossad. Jag som trodde att lego var typ det mest superhäftiga inom leksaksvärlden. Jag hade faktiskt en legojulkalender förra julen, och varje dag fick jag ett miniatyrskepp eller en legogubbe som var från Star Wars. Mega superhäftigt! 
Men tänk om hela världen skulle vara byggt av lego? För om man skulle misslyckas eller ånga sig så skulle man bara behöva söndra och bygga upp igen. Dessutom är lego så mycket färggrannare än vårt tråkiga gråa vardagsliv. Och om man blir sur på någon så kan man ju alltid gömma en lego i hennes/hans sko och skratta till smärtan de får. Men tänk vad mycket lättare allt skulle vara. Inte behöva tänka efter utan bara bygga upp nåt man sen kan riva om det går snett. Inga planer, inte behöva förbereda sig utan bara köra hårt och se vart det leder. Tuta och kör! Låter jävligt bra, om ni frågar mig. 

Och till sist jäveln ingen egentligen gillar..... Han är lite som jag, klumpig och inte så omtyckt, men så ska de va

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar