onsdag 26 juni 2013

Barnvakt, rusketusraidat och årets seksipÅmmi

Man gnäller när det är för kallt och nu gnäller man när det är för varmt.
Fick vara strandvakt idag igen till min syster. Inga problem med det men problemen kommer sen när två andra ungar vill leka. En familjebekants familjebekants barn var på stranden idag också och en av dessa flickor är redan så stor att hon bara vill hoppa från bryggan men får inte göra det ensam, så jag som snälla-Ida gick med på att fara till bryggan med henne och hoppa lite...efter typ 20 bomb-hopp måste jag gå tillbaka till filten för att hjälpa min syster med baddräkten, och då bestämmer sig den lilla ginger-kid-tjejen att inte orka simma till land så hon kramar min midja med sina ben och sätter sina armar på mina axlat i VÄLDIGT djupt vatten och sedan säger hon: simma. Jag kommer att bli dränkt av en liten ginger-kid.... fint.
Nä, inte var det alls så hemskt att vakta små barn, men man borde kanske nån gång påminna tjejen om att man dör om man är för länge under vattenytan och att man inte får sitta på någons axlar när den simmar.
Nåja, som tur hann jag sola lite också så att jag inte får i slutet av sommaren en jävla ångest över att jag är så vit (hehhe), men trots att mil sol-tid var så kort så såg jagut som en liten smutsig pepparkaka när jag kom hem... nå kanske inte så brun, men nästan
Övningarna fortsätter nästan som vanligt, men imorgon ska vi ha lite paus av en viss orsak... men jo, fastän solen gassar på så orkar folk underligt bra med att jobba och jobba nästan efektivt. kanske vi får en pjäs av det här, vem vet.
Ingådag på Lördag. Be there, för det är jag med.
Dagens ord mening: Jag får inte luft. Ajjoo.... om ni hör sexbomb-sången vid nåt skede så är det säkert han här som går omkring utan skjorta..... Man vill ju inte medge, men nog far den där koncentrationen bara en smula bort... ibland alltså... på scen alltså....

-IMF


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar