torsdag 21 mars 2013

Uppskuten deadline, påskjakt och mental förberedelse

Mors!
Jag hade en deadlone förrs veckans fredag, men eftersom jag är så underbart klurig så lyckades jag skjuta upp den. Helt enkelt sagt så ska jag skriva en slags ressension om en pjäs som jag ser först imorgon, så därför kunde jag inte skriva den förra veckan. VNFs teaterlinje spelar I Väntan på Godot och den ska jag och en bra kompis fara och se på imorgon. Intressant kommer det att bli, och dessutom har jag inte sett en pjäs sen sommaren så det kommer att bli skönt att få vara en av dem som sitter i publiken. Varför just den? Nå, jag är fattig studerande (hehe) men eftersom min kära skola gav fribiljätter till intresserade så har det gjort det möjlogt åt mig att fara och se på den. Kanske jag ändå skulle ha gått, men nu har jag en bra orsak att inte låta bli.
Sen har vi med elevkåren möte idag. Det blir städning och lite planering. Och så ordnar vi en påskäggsjakt till hela skolan nästa vecka. Får se hur det går, men om våra planer går som planerat så kommer det att gå jätte bra :)
Men där emellan så sitter jag och förbereder mig mentalt till söndagens övning. Vet inte vad som kommer att hända, så egentligen finns det inget att vara nervös för, men det är så jag gör. Jag är mer nervös för de första övningarna än för premiär och föreställningar i sig. Dessutom har vi haft bara två övningar hitills och det är snart två veckor sedan, så jag har ju hunnit glömma nästan allt och har hunnit bli nervös igen. Vet inte vad det väntas av mig. Vet inte ens vad jag väntar av mig. Eller väntar men alls? Det går som det går, och kanske jag kan svara på frågan senare. Hoppas det inte blir för stort, men inte för lite heller. Vill ha utmaningar i livet. Passligt stora, för på så sätt lär man sig. Man kan inte lära sig saker man redan kan, men man kan bli bättre. Men förutom att jag vill bli bättre så vill jag ocksålära mig nytt. Varje gång lite bättre, lite mera inlävelse och sen hoppas jag att vid slutändan kommer t.o.m. jag att tycka att jag var tillräckligt bra.

Ha det gött!

-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar