onsdag 5 september 2012

A Fancy Dinner

Tjenare!
Nu känns de ju lite coolt att sitta och blogga med en tab, fast jag tror jag ändå föredrar en helt vanlig dator... :-)  alla nybörjare som går i gymnasium i Raseborgs stad fick en samsung tab till sitt bruk... vilket e helt coolt... Huvudsakligen så ske de ju vara skolmaterial, men nåja :-)
Hur e de annars då? Jag var på en födelsedags-dinner igår. Maten var god och allt var väldigt fint lagat, men där var ett par ungar som jag tappade nerverna på... -.- Visst ska man få leka, men jotain rajaa, please! Men som sagt, annars var allt väldigt fint fixat :-)
Sen fick jag ju oxå vara barnvakt till en av de mestsöta ungar på denna jord... <3 vissa bara får mitt hjärta att smälta... :-) nej jag vill inte ha egna barn nu, men ibland e de ganska mysigt att vara med ett :-)

Och sen är det ju Freddie Mercurys födelsedag idag! Han skulle ha fyllt 66 om han ännu levde... synd atthan dog så tidigt, för hans röst va så... wow! Fast jag aldrig fick höra den live, men ändå....:-) bra var han, och bra förblir han :-)

Det var väl det...
Ha de bra!
-IMF


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar