onsdag 8 augusti 2012

Semester: Dag 3

WWee!!
Hela natten så låg man bara inne i den dumma sillbukren, fick inte sömn... För att de skaka, regnade och stormade så jävla mycket!!!  helpersa...!!! just de!
Och så nä klockan blir så mycket att man ska stiga upp och fara i duschen så säger dom i högtalarna att "Det kommer tyvärr inget varmvatten"... Jo dom kan ju se sig i re-ryggen!
Nå, så åt vi morgonmål, och bestämde oss att vi inte stannar här en natt till. Så vagnen fast i kroken och bilen mot Vasa.
Så nu är vi i Vasa. Och helt bredvid campingområdet så finns det en stor simhall-bad-spa, så vi åkte direkt dit efter att vi parkerat burken, och fan va de va skönt :) Kände mig som ett litet barn när jag åkte ner för kanan, men de e ja ju ;) (inte)
Och efter några timmars simmning och bastubadande så åkte vi en snabb vända via Siwa och nu har vi suttit och grillat. T.o.m solen har kommit fram :) Det här var en bra idé! Vasa e bra!
Hoppas natten blir lite lugnare så man får lite sömn, för imorgon kan det bli en lite intressantare dag ;)Nu ska ni ha det åter igen, bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar