måndag 6 augusti 2012

Semester: Dag 1

Hallojj!
Ok, kan ju börja med att jag fuskar lite... Vi åkte ju faktiskt redan igår och anlände på kvällen, men det räknas inte nu.
Alltså hälsningar härifrån Österbotten, som alltså ligger vid den västra kusten av Finland... nåja :)
För att vara exaktare så befinner jag mig i Seinäjoki. Bilder kommer sen när jag har fraktat mig hem på fredag :)
Så nu ska jag lite berätta vad som har hänt här... Igår satt vi alltså över 6h i bilen och stannade två gånger under resan. Idag har vi varit till "Kyläkauppa Tuuri"... de som e lite komiskt e ju att butiken ligger på Onnenkatu... :D (Bybutiken Tuur på Lyckogatan genast översatt)
Nåja... det är ju ingen liten butik! När man först steg in i, vad man kanske kan kalla huvudbyggnaden, så såg det ut som ett medelstort rött trädhus. men det var det ju inte. En hel hall full med bara kläder, hårprodukter, fiske och jakt-saker, leksaker och en massa annat stuff. Köpte lite häften och en kalender (finally) :) och några skjortor. Sen fanns det en lite mindre byggnader, en full med skor, och en med lite mera kläder och skor :) Och sen fanns det ju den där enorma matbutiken... :D och bredvid allt det här fans en stor mansion var gubben som äger allt det här bor.... WoW!
Jag har varit där en gång tidigare, men det va så länge sedan att jag inte kommer ihåg :)
Men de ända som e lite sådäär e att vart ja än går på campingområdet så är det folk som stirrar på mig.... Är medveten om att jag går klädd lite annorlunda men... nåja :)

Alltså jag undrar... ;)

Nu ska jag fortsätta läsa Cosmopolitan och Vogue... ;)
Ha de bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar