tisdag 17 april 2012

Premiäär!!!

Tjenare!
På lördag, alltså den 14.4 så hade vi äntligen premiär! Lite nervös var man ju i början, men annars så vågar jag påstå att det var en bra premiär :)
Smått hände förstås... eller ok, mycket hände men det var bra saker som hände. Roliga enligt mig åtminstone :) Men det var en bra premiär, som slutade med pizza tillsammans med resten av de som spelade, och några till :)
På söndag hade vi då alltså den andra föreställningen, och den... ja inte for den ju riktigt som planerat, men inget värre hände än att det flög lite socker omkring och jag är helt säker på att jag fixade blåmärken till Henrik... förlåt! :(
Men då på söndag kom det tre stycken underbara människor och se på <3 detta gav mig förstås stor panik, men det blev ju ändå fixat :) Det här med att fixa är ganska kul egentligen... borde man börja göra det oftare? ;)

Idag är det då dag 2 i min träning/stärka musklerna/gå ner i vikt-säsong... inget jätte allvarligt ska det bli till en början, men det där att äta hälsosammare och börja träna sen när jag vet vad jag får göra är en grund. man kan alltid få ett hälsosammare liv, tror jag ;)
I varje fall så, ska jag lycka till!... (vadå desperat att önska lycka till till sig själv? :))

 Premiäär!! (min matta ser ur som ridån..fail)
 Leo har Premiäärfiilis!!! ;D
 O han fick pätkis, värkar bringa lyckan indeed.. ;)
 Hej.. ;)
 Nu börjar det!! dag 1
Och hälsosamt mellanmål med Josefin ;)


Nu ska ni ha det bra! Men tills nästa gång, farväl!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar