tisdag 10 april 2012

Life goes on.. ;)

Tjeenare!
Det var en tid sen senast. Håller inte desto större koll för jag har för omväxlingens skull otroligt mycket att göra.
Fyra dagar kvar till premiär!!!! Tiden går så jävla fort ibland. Nä, den går nog jävla fort hela tiden, men ni vet vad jag menar. Och det finns så mycket att fixa tills det, men ärligt talat så tror jag faktiskt att vi kommer att fixa det. Bara lite kläder och annan rekvisita fattas, men annars är vi ju nästan färdiga...WOW! Och det känns ganska bra att medge det, vi kommer att klara av det här!
Jag var själv lite dum och blev opererad i knä förra torsdagen, så jag går omkring och haltar. Men stygnen tas bort imorgon och jag ska se till att på torsdag, då vi har genrep, ska jag vara som om inget hänt. Det här har jag nu lovat mig själv, så de så!
Och idag är det jämt två veckor tills inträdesproven, men det känns också helt ok. Är fortfarande säker på att jag inte kommer att komma in, men det känns nu som om jag faktiskt försöker mitt bästa så det kommer inte att störa mig, alls... eller kanske lite men det hör ju till ;)
Men jag hålls alltså åtminstone en stund på noten när jag sjunger, spelar helt ok och teori... nå vi hoppas på det bästa.
Annars så är allt ganska klart tror jag. Har inte kunnat öva på Raseborg på hela påsken, men jag får nog tillbaka det sen när vi har föreställningarna på Västanlid överstökade. Saknar bara några av mina vänner därifrån så otroligt mycket, men som sagt så får man allt tillbaka med tiden :)
Jag har den känslan att jag håller på att få allt i balans... :) vad bra, eller? :D
 Försmak på FöräldraFritt, premiär 14.4 kl. 15!! i fotot f.v. Leo Lampinen och Saga Buckbee
 Lite konst på religionen ;)
 Jumppatimmen aktiv 1000X
 Kryckor in my <3 (slapp dom just!) :P
 sweetpants @ school
 Earth Hour till ära... ;) ft. Leäoå
Och detta äv varför det inte finns ordentliga dröm-män mera... :D
Ha de gött!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar