måndag 5 mars 2012

Ny vecka, nya problem och nya lösningar...

Tjenare turkar&stalkers!
Det var ganska tungt att vakna idag.. Är det verkligen så att ett veckoslut fuckar upp din dygnsrytm såhär mycket? Egentligen var jag inte så trött, fast sist och slutligen så var jag ju det... mycket! Dagen började med 3-4 koppar svart kaffe... aaaah! Det smakade nog bra, eftersom jag hamnade vakna redan klockan 6 idag... (skolan började 8, och det tar en stund att komma från skogen dit... skämt, men det tar ändå en stund)
Nå, skoldagen gick ju, hur man nu tar det, men relativt lugnt... tyska jävlar, google , hurrin, företag, påvens horor etc... :) som tur slutade vi 13!!!
Jag träffade en god vän i byn efter att vi slutade, bussen kommer först 15 så skulle ändå ha hamnat vara där en stund, så de var riktigt roligt med lite sällskap :) dessutom hade jag inte träffat denhär personen på en lång tid, så från flera vinklar så var det super! Vad vi gjorde? Kaffe etc... det där normala, inget speciellt :) men kul var det!
Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Orkar inte sätta mig vid pianot och öva på att sjunga... får vara till en annan dag... Hade tänkt fara och rida, tänka igenom allt som hänt och allt som kommer att hända... men hästen är sjuk, så :( Får nöja mig med att sitta vid datorn med hörlurarna på öronen... man tänker kanske inte lika bra, men det duger mer än bra....
 Hello there boys!
 Det är såhär man studerar tyska ;)
Och nej vi är inte höga... det är bara jag, Blondie och MiiQ som njuter av varje minut som vi får ha tyska i skolan... eller sen inte, men ni vet vad jag menar... ;)
Ha de bra!!!!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar