torsdag 8 mars 2012

Huvudverk, svett och tårar...

Tjenare!
Det är alltså torsdag idag... idag skickade vi äntligen ut våra ansökan, och nu är det bara att vänta och att öva på proven... jag vill inte byta skola.. jag vill hålla kvar min gamla klass!... Men hej, glad kvinnodag alla ni feminina människor ;) Jag firade den med att påminna mig själv om att jag inte har nån som kan behandla mig fint idag... ingen choklad nej, men vi satt och spelade Angry Birds med Linnea...och det är ju nästan samma sak, eller? :) Tack för den Linnea! :D vi är ensamma tillsammans.. :)
Nästan genast när jag kom hem så satte jag mig vid pianot och mina papper... mycket uppgifter och jag har en jätte huvudverk..! Har suttit och gjort uppgifter och druckit vatten i över en timme... måste spela vanligt en stund så att man fick sig själv att lugna ner och sedan fortsatte jag... mindre än 7 veckor kvar.... kan inte sluta nu... träna sång, noter, teori och att spela. Jag kan inte ge upp nu, jag får inte! För sen om jag inte kommer in, vilket jag antagligen inte gör, så kan jag ändå stolt berätta att jag gjorde mitt bästa. Och nytta av detta har jag i vilket fall som helst. Fast det kräver huvudverk, svett och tårar så tror jag att det är värt det. Ont i nacken har jag också, men jag får sova sen senare...
Kom just på att jag har mattauppgifter att lämna in imorgon före kl. 12.15...ajajaj... det blir inte så mycket sömn sen heller... men snart är det ju veckoslut (kan ni inte känna ironin..?) :) övaövaöva... både teater och piano och sång och allt detdär andra... men sen efter 7 veckor, sen får jag sova!
 övaövaövaöva...
 noter, noter och mera noter...
 vatten mellan varven...
 och lite "riktig" musik
Ha de bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar