lördag 3 mars 2012

Första veckan undan..

Tjenare stalkers!
Nu har alltså fförsta veckan från period 5 tagit slut... only 6 to go!! Men om de 6 nästa går lika lätt som denhär första så har jag inget att vara rädd för... men jag tvivlar :)
Men igår var det alltså temadag om tolerans i skolan... hur man nu sen tar det, men det var igen riktigt mysigt att sitta med klassen och prata. Sen sku man skriva på en lapp en fördom, och lappen blev förstörd senare på dagen... så i teorin så förstörde jag en fördom igår..! (men i praktiken så...nåja...)
Sen gjorde vi i klassen en gubbe, som jag tror fick namnet Fatso, som ick på sig en massa lappar om hudana vi är i vår klass... den blev otroligt fin! Alltså sist och slutligen så blev den en helt bra dag :)
Från skola så gick jag dirrekt till Josefins, där vi skulle fira hennes mammas födelsedag senare på kvällen. Där blev det fat-eftermiddag med chips och godis... (ojdå) men alltså toppade dagen ganska bra :)
Nå, idag sitter jag ensam hemma, familjen är på GoExpo, (http://web.finnexpo.fi/Sites2/GoExpo2012/Sivut/default.aspx) jag skulle ha viljat åka med, men jag har piano senare idag och man kan inte alltid få allt, och piano så måsta jag ha. Alltså jag börjar öva til de jäkla proven NU. det är lite på en månad dit, så jag är lite sent ute, men bättre sent än aldrig ;) men nu sitter jag hemma, ser på bandade Oscars och äter glass... är också hästvakt, så nån nytta gör jag iallafall :)
 Fatso ;)
Och lite glass till mig...
Ha de bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar