onsdag 7 mars 2012

Det går bra nu...

Tjenare stalkers!
Det går bra nu... betyder det att allt snart kommer att rasa? Hoppas inte, för denna känsla kan man ju bli van med ;=) nej, men det känns lite så att jag borde stressa, men det gör jag inte... Varför stressar jag inte? har helt sjukt massor att göra, men det känns inte så... jag sitter på datorn största delen av den tiden jag är hemma fast jag borde sitta vid pianot. Men där sitter jag nog också, kanske inte helt tillräckligt men ändå gör jag det. Men annars så tar jag det ganska lugnt. Har helt ok relation t.o.m. med brorsan! Lite tyst i mina egna tankar brukar jag vara, men det är jag alltid :) Borde jag kanske börja stressa snart så att jag inte får anfall sen en vecka före premiär?
Nå, i vilket fall som helst så känns allt ganska bra nu. Eller om vi säjer som så, att det finns inget jag skulle vilja ändra på så jätte mycket... :) Det finns både folk jag saknar och folk jag inte skulle vilja se så mycket alls, men det hör ju till...
Men idag när jag kom hem, så fick jag genast höra en grej som gjorde mig åtminståne lite gladare...inget större, men ändå :) och imorgon så får man sova EN TIMME mer än vad jag har sovit nu... kanske för att vi har börjat 8 nu de senaste tre dagarna och nu börjar vi äntligen 9, men det betyder jätte mycket för mig! Det betyder en hel timme mer sömn!
fast imorgon är det torsdag, och det betyder att vi äntligen ska göra vår GEA, och ärligt, jag vet inte alls vad jag ska söka till... faaaaaaaaan..!
 Lovely, lovely...
 suddigt,suddigt...
 och detta är en av världens vakraste... :))))
Och dethär är bara kreativ konst ;)
Nu ska jag laga mat...
Ha de bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar