måndag 26 mars 2012

Atityd tack!

Tjena
Det är en tid sen senast, men vad gör det. Fick min "diagnos" på onsdagen. Mitt ledband som borde vara 1cm är egentligen 3 mm... lite skrämmande men inget jätte farligt. Som tur.
Har varit sjuk idag, alltså ingen skola för mig. Synd? Lite nog... Tycker inte så hemskt mycket om att ligga ensam hemma i sängen och göra ingenting annat än snyta sig. Och dessutom så missade jag en jätte viktig teorilektion p.g.a. det... fan säger jag bara...
Det är under 3 veckor kvar till premiär, och jo, spänningen stiger. Är inte helt säker på det jag ska säga, men jag tänker inte gå med manus i handen mera. Gjorde det visserligen igår, men det var alltså sista gången har jag bestämt.
Dessutom har ju de andra övningarna också börjat, och fast jag inte gör så hemskt mycket så är jag fast vartenda veckoslut i Karis. Dit for alltså min fritid. Och sen har jag ju mina prov den 24.4, och det kommer inte att gå bra, det vet jag. Jag kan inte sjunga och min teori... jag behöver väl inte ens säga...
Mitt liv är väl helt enkelt så lame. Man, eller jag behöver mera atityd. Inte mera vara ho som är tyst och blyg, eller överdriver högljudd och konstig.  Jag måst ändra på den jag är, bli nåt frescht ;) Våren är påväg, alltså låt oss ta en ny frisk start!
 Detta är sååå sant ;) alltså vad som än händer så kommer jag att överleva :) Planking  skolan...lite gammalt, men fan va coolt ;)
Ha de bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar