fredag 3 februari 2012

What is the big deal?

Tjernare :)
Det är nu det börjar hända! Proven ska skrivas, vitsorden ska höjas och det ska sökas till ny skola. Men hur ska man kunna förbättra sina vitsord i ett ämne som man inte fattar, eller värre, man skulle fatta ifall läraren förklarade bättre.
Inte var det såhär svårt för ett år sen att lära sig nytt, men efter att vi fick dendär nya lärarinnan så har allt gått mot skogen! Och det är inte bara att hon är dålig på att förklara, utan personkemin mellan henne och klassen är den värsta innom historien. Men hon skulle ju kunna vara lite bättre. Är det nån stor skillnad om vi gömmer våra penaler? Bara vi lär oss vad vi borde så är allt bra för hennes del, men de fattar hon ju int. Är det nån stor skillnad om hon tycker om oss som personer eller inte? Hon är vår lärare och vi hennes elever. Vi har respekt för henne endast om hon har för oss! Vi är inte tröga, vi bara inte förstår vafan hon pratar om!
Men annars då, så verkar allt gå någålunda bra. Eller? Det tycker jag åtminståne lite... Vi kommer tillbaka till pungten där jag påpekar att det inte borde vara såhär, men det är bra för att vara som det är :)
Ha de bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar