torsdag 23 februari 2012

Tredje bilagan

Nu följer då alltså den tredje delen av serien "lära känna Ida"! Idag ska vi ...ok jag ska tala om min favorit film och band :)
Helt tydligt så är jag gammalmodig av mig, för min favoritfilm kom ut 1977 och min idol dog 1991... och jag är född 1996!
Alltså, vilken film kom ut 1977? Jo, den filmen som är den fjärde i serien, första filmen som dock kom ut av den serien. Filmen som utspelar sig länge, länge sedan i en galax långt, långt borta... Star Wars, New Hope. Egentligen så är alla 6 filmer mig hemst nära hjärtat, men den första kom alltså ut 1977. Jag var faktiskt här nån dag sedan och såg den första filmen i serien, The Phantom Menace, på 3D med en massa kompisar. Det var så awesome att jag inte kan hitta ord att beskriva den kännslan! Jag är en total freak på den fronten! Men come on,  det första jag ser när jag vaknar är en stor poster av darth Vader och en stor poster av Freddie Mercury. Det är alltså den andra saken som är mig viktig. Freddie Mercury och Queen i sig. Det börjar med att farsan låter mig lyssna på en av deras skivor, A kind of magic. Jag var liten men jag gillade det.Jag fortsätter och lyssnar på de skivor med coola bilder och nu har jag alltså fastnat totalt. Har en väggkalender från året 1993... urgammal, men jag älskar den! Fick till julklapp 4 skivor som var beställda från netet, har 3 lp skivor på min vägg. Men ändå har jag inte alla... jag har en bok som innehåller hela deras karriär, alltså har jag koll på de skivor som jag inte har. Det är en del av mitt liv, ända sen början. Lite underligt ibland, men jag älskar deras musik och det finns inget fel i det! :)
 En blandning av dem båda... how gr8!!! :D hemmakväll med bara me&myself :)


Och dethär är ju bara hett... ;)
Ha det bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar