fredag 24 februari 2012

Hemmamys(:

Tjenare..!
Jag sitter hemma på soffan, ser på tv, äter nutella på bröd och dricker mjölk... Jag vet hur tråkigt och slött det låter, och egentligen är det ju de, men man behöver lite hemmamys ibland. Jag har faktiskt varit och rida idag tidigare, och lite senare så ska jag fara och simma, så egentligen är jag inte så jätte lat... (OBS! jag sa jätte:))
Men varför sku man inte få vara lite lat ibland? Ingen är perfekt, men att vara lite lat gör dig inte mindre perfekt än vad du redan är. Alltså att vara lat gör dig inte till en dåligare människa. Alla ska få ta det lite lungt ibland :)
Vad händer annars? Lite ledigt från övningarna har det varit, och jag borde kanske börja läsa på repliker snart men... nåja... denhär rollen kommer att bli lite krånglig, på flere olika sätt. Jag vet inte om jag klarar av att spela en medelålders kvinna som är lite äcklig och skrämmande... Det är ju ungefär som att spela mig själv som jag är om 40 år... inte för att jag vill bli en sån jävel när jag blir äldre, men vem vet... ;) Nä, de ska jag nog inte hoppas vi. men det är alltid lite extra jobbigt att spela elak. Fast man inte vill så har det en negativ effekt på mitt personliga jag, inte mycket men lite i allafall. Och lite räcker bra till att få mig att må dåligt. Men det finns en medicin till detta -> komediserier. Jag älskar annars också att se på komediserier, men de hjälper faktiskt att få skratta ganska ordentlit, till gamla skämt som jag hört så många gånger att jag kan dem utantill. Men då glömmer man all agression som man släpper ut i rollen. Det är viktigt för mig att inte sjunka in i det. Jag vill inte bli en sån negativ person på riktit, jag skulle inte klara av det.
 Dethär är så inte jag! :D
ha det bra!
-IMF


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar