måndag 27 februari 2012

En ny chans... pånytt :)

Tjeenaree!
Igår var jag till Snappertuna med några vänner och morsan på dressyrtävlingar. Jag fotade de två som red, och morsan var kusk :) de sa att jag också bore börja tävla, men det tror jag inte... Det är nog inte min grej, och dessutom så kan jag ju inte ens rida så bra... nej, jag nöjer mig nog bara med att fotografera :)
Men nu till dagen -> Sportlovet tog alltså slut, lite synd nog för jag hann inte göra allt jag ville, men annars är jag nöjd :) I vilket fall som hellst så började det ju en ny termin i skolan nu, Vårterminen. Fast enligt vädret där ute så är det inte vår på ett tag, men i skolan förlorar de åtminståne inte hoppet :) Nå, ny termin, ny period och för det mästa nya kurser... man kan ta det som en ny början, och det brukar jag offtast göra... fast det brukar glömmas efter fölrsta veckan, men man kan ju alltid försöka förbättras, och nu är det ju egentligen sista chansen att höja de vitsord som ännu går att höjas. Men en ny början kan betyda annat än bara förbättring i skolan... Som typ ny frisyr, nya skor och kläder etc... Jag har både ny frisyr, nya skor och nya kläder :) Jag klippte mig i Tallinn, och där köpte jag både kläder och skor, och när man kommer till skolan me nya kläder så har man alltid en såndär extra fresch känsla... Så mot förbättring och fresch-fiilis ;)
 Fannt och Niki :) (är inte han fin...? vår fina svarta .. )
 Pia och Hottis :)
 Jag och mitt nya hår i iPhone foto-kvalitet :D
 Mina nya byxor... (OBS! färgen ...)
Och jag har inget att förlora, varför inte försöka på nåt nytt... den ända vägen är uppot och det är dit jag försöker sträva... försök du med! ;)
Ha det bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar