tisdag 21 februari 2012

andra bilagan...

Tjenare!
Nu fortsätter den lilla serien på lite andra spår, alltså den sidan av mig som jag inte alltid brukar visa så öppet. Jag bor alltså på en bondgård, och har bott här i snart 4 år, och före det så bodde mina morföräldrar här, alltså har jag varit i kontakt med hästar ända sen jag föddes. Jag fick min första egna ponny när jag var typ 5-6 år gammal, och fast intresset för hästar sjönk efter det så har de ändå haft en speciell plats i mitt hjärta. Det är inte många som skulle gissa detta när de första gången träffar mig, för jag ser inte precis ut som ett stort häst-fan, men det är jag innerst inne.
Förra söndagen så hände det nåt fruktansvärt till min fina finnhäst. Missfall... Jag berättade dethär bara till få personer som jag fullt litar på, för det var nåt jag helt enkelt inte villa prata om.
I november 2010 så dog vår ena finnhäst, Tassi. Jag kunde inte stå för all min energi gick till att försöka andas. Det är inte alltid lätt att ha djur, och det blev värre när vår hund dog på sommaren. Jag tycker inte om att gråta framför människor, men jag kan inte låta bli att göra det när nåt sånt händer. Alltså om Tuisku skulle ha dött förra söndagen så vet jag inte vad jag skulle ha gjort, det skulle ha tagit så ont att... jag vill inte ens tänka på det. Som tur överlevde åtminståne stoet...
Alltså hästar är ganska mycket mitt allt efter teater, jag bara inte visar det så öppet eftersom jag inte brukar rida så ofta, men sådan är jag, visar inte alltid vad jag egentligen tycker.


 Zorro... Överenergisk, men det är ju bra :)
 Tuisku... den finaste som finns <3
 R.I.P... 9 år av mitt liv.... finns där förevigt <3
 Lite skumppa för att fira det nya stallet som blev färdigt i slutet av sommaren 2011 ;)
 Sommarbete... snart sku de få bli såna tider igen :)
 Brand new....
Och så har vi Tuisku igen...
Ha de bra!
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar