söndag 22 januari 2012

Sommaren 2012

Vadå sommar? Det är ju vitt ute! Vitt och kallt! Inte är det sommar ännu, varför säjer jag så? Inte säjer jag ju det heller, utan jag konstaterar att jag måste planera min sommar, nu.
För det första, jobb. Vart ska man söka? Vad vill jag göra? Det ända jag vet är att jag måste skaffa ett. Jobb alltså ;)
För det andra, rantakunto. Va fan ska jag göra? Puntta? fucku, then :) nej men bättre fysisk kondition skadar inte :D
För det tredje, mopo. Jo jag har en mopo, den bara inte mår så bra... visst åker den, men jag är inte säker på att jag vill åka på den så mycket om den inte är helt reparerad. Måste fixas!!!
Det fjärde, min kärä hobby. Jag har lov av min pappa att vara med, alltså jag tänker vara med. Men jag måste planera lite noggrannare. Att åka dit? Mopo -.- Bensinpengar? Jobb -.- alltså jag måste fixa allt de andra före jag kan uppfylla denhär. Och dessutom så vet jag inte om jag kan vara med nästa år, eftersom jag inte vet var jag är då. det beror ju på vilken skola jag söker till, och vilken jag kommer in på. Orkar jag åka till Karis sen, om jag går i skola i Helsingfors? Men det är en stund dit också :)
Och för det femte, kärlek, vänner och u know ;) Alltså jag måste få nåt annat att tänka på, nya vänner som är på min nivå. Som tycker om samma saker som jag och som vågar trotsa lagar. Inte för att det finns nåt fel i mina gamla, men de är inte som jag. Jag är jag på ett lite annorlunda sätt. Jag bryr mig inte om andras tankar och jag gör vafan jag vill ;) i både gott och ont. Och kärlek? jo nivet, alla behöver lite av det nångång. Och det skulle vara helt fint att hitta nån man faktiskt får vara med hur mycket man vill. Men annars så har jag det ganska bra på denhär pungten ;)
-IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar