tisdag 13 september 2011

Det närmar sig.. vad? - Ingen aning :)

Tjeenaa!!!
En lite utråkad skoldag har igen fått sitt slut. man bara ser när dagarna flyger förbi, och ibland känns det som om man inte hinner med.
Nästa måndag (19.9) så börjar den mycket efterlängtade PRAOn! Det bli alltså 2 veckor med lite annat än skola, läsning, skrivning och räckning... Vilket är awesome! Den första veckan ska jag vara på mitt gamla lågstadie och vara som assistent, och sen ska jag vara bara tre dagar på radio X3M, för att de två sista dagarna är jag på ett Vänelevs-seminarium med en massa andra vänelever från hela svenskfinland. Det är förstås lite synd att vara på radion i bara tre dagar, men jag ser mycker fram emot seminariet ändå :)
Lördagen efter Praon så blir det efterträff, och DET har jag sett fram emot! Jag får träffa alla de juvliga vänner som jag spenderade hela sommaren med. Inte att det finns någåt fel i mina skolkompisar, men de är inte som jag. Vi är liksom lite från olika planeter, och ibland är det ju bra. Mina teatervänner igen, de ÄR som jag. Eller åtminståne så har vi samma intressen och samma humor. Och ibland är det bara skönt att vara med människor som förstår ;)
Men nu till lite närmare händelser: Imorgån så ska jag och två andra vänelever från vår skola bli interjuvade till YLE. Vi ska prata och netmobbning, som är ett lite oroväckande ämne. Jag inser själv att det är jätte fegt, och egentligen det messt fega sättat att mobba. Det betyder att mobbaren inte vågar prata till folk face2face, utan måste använda sig av internetsidor, som oftast är anonyma.
Men mera får ni se sen när det kommer på TVn.
Det var allt för denhär gången... Ha det bra! tills dess, farväl! -IMF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar